Pèrgoles

Sistemes de tendals lliscants que funcionen sobre guies

Sistemes de tendals lliscants que funcionen sobre guies, molt adequades per grans dimensions, ja que l’estabilitat del sistema és molt alta degut als “peus” o “puntals” que la suporten.
Són sistemes molt versàtils, ja que poden anar subjectes a la paret o amb puntals.
Generalment son sistemes de funcionament manual -degut al seu ús senzill-, però també poden ser motoritzades. Estructura d’alumini amb gran cuantitat de combinacions de color junt amb el teixit.

Correder marí

Sistema de pèrgola mes conegut. Que poden arribar a mides de 6m x 6 m. Funcionen generalment amb una corda i un sistema de politges simples, però també poden ser motoritzades. Permeten el seu ús en qualsevol direcció; obertura a la inversa, de costat, de manera tradicional (recollida a la paret)…


Pèrgola tècnica “ ke outdoor design “

Gamma de pèrgoles tècniques d'avantguarda fabricades per la coneguda marca italiana.
El Grup BAT és una empresa sòlida i amb molta experiència en la fabricació d’articles per a la protecció solar. KE Outdoor Design s’assegura, en formar part del grup, sinergies molt positives sobre els materials, solucions i innovació. KE és una empresa en constant evolució recolzada per una realitat internacional que inverteix en investigació per utilitzar noves solucions i tornar més interessant l’impacte estètic.

El producte Gennius, per exemple, és un nou i complet sistema de tendals exteriors plegables. Una gamma elegant amb un disseny modular i dinàmic. Amb la seva instal•lació aconseguim multiplicar els ambients habitables, fent agradables els espais exteriors amb el màxim confort. Jardins i terrasses es transformen de manera que puguin utilitzar-se en totes les estacions de l’any. Una solució genial per protegir-se del sol, la pluja, el vent i de la calor, personalitzant amb estil l’arquitectura de cada edifici.

Les pèrgoles d’aquest fabricant protegeixen dels raigs solars, de la pluja, del vent i de la humitat. Un sistema versàtil per la seva modularitat i fàcilment adaptada a cada espai. Es pot personalitzar la seva estètica gràcies a la varietat de teixits i la seva completa gamma de colors RAL per a les estructures. Màxim confort garantit amb una perfecta automatització, manejable per control remot i amb una completa gamma d’accessoris per millorar la qualitat de cada moment del dia.

• Regulació de la radiació solar a través de l’elecció del teixit i el posicionament del mateix.
• Sistema patentat d’impermeabilització de doble solapa que redirigeix la pluja cap als baixants pluvials.
• Instal•lació flexible que permet la seva col•locació com estructura independent o adossades a paret.
• Mesura màxima en una peça de 13 metres d’ample amb una sortida de 8 metres. Podent afegir un nombre indefinit de mòduls.
• Resistència al vent certificada fins classe 6 segons EN13561: 2015.


Pèrgoles a100/a2/a3/a4

Els models més coneguts de pèrgoles de KE. Ens permeten cobrir la majoria d’espais oferint múltiples possibilitats.

En la seva versió ‘Linear’ ofereixen una estètica molt acurada amb els pilars i les guies unides en forma de ‘biaix’, de manera que no s’aprecia estèticament cap unió de perfils ni cap sortint d’alumini, creant una pèrgola de disseny exclusiu i singular.


Pèrgola isola 2

Un dels productes més destacables de KE per les solucions que ofereix. Amb una hermeticitat equivalent a les pèrgoles amb pendent, la Isola 2 permet crear espais totalment coberts enfront de la pluja i el sol sense necessitar sistemes amb inclinació.

Això ens permet oferir solucions arquitectònicament molt estètiques i pèrgoles independents amb uns acabats molt cuidats.